Weekmenu 24/5 – 30/5

De week van de big move – part 1.  Veel tijd om over de weekmenu na te denken was er niet.  De resterende diepvriesfoods bleken tijdens de verhuis ook jammerlijk teveel ontdooid te zijn geraakt om nog veilig te kunnen opeten.  Ook leek benodigd keukengrief te zijn opgeslokt door een zwart gat en dus onvindbaar.  Maar bon, we hebben er het beste van gemaakt.  

Zaterdag:

De verhuis dag 1: verhuiskrachten bedanken @ Özgem

Zondag: 

De verhuis dag 2: improcooking

Maandag: 

Improvisatiepasta: spirelli met broccoli, worteltjes, sojaroom, vegaspekjes en parmezaan (veg)

De veggiespekjes uit de colruyt kregen een positieve beoordeling!

Dinsdag: 

Pastasalade met gegrilde asperges en haloumi (veg)

Woensdag:

Vervolg pastasalade (veg)

Kinders: tortellini met spinazie (veg)

Donderdag: 

Feestdag!

Quiche met broccoli, courgette en gerookte zalm + slaatje

Vrijdag::

Geen school

Kinders: restje tortellini met spinazie (veg)

Couscous met extra rauwkost (veg)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s